01

Ajánlatot itt az oldalon, illetve e-mailben tudsz kérni!

02

Esküvők esetében az időpont foglalása és szerződés aláírása kizárólag személyes vagy online találkozót követően lehetséges, hogy mindannyian megbizonyosodjunk a közös szemléletről, a legjobb végeredmény érdekében.

Az esküvői képek átadási határideje

A képek átadási határideje esküvő esetén 5-7 hét, jegyes fotózás esetén pedig 2-4 hét, így kérlek ha terveztek jegyesfotózást, az időpontot ennek függvényében foglaljátok, amennyiben azt szeretnétek, hogy az esküvő előtt elkészüljenek a képek. Az időintervallumon belül a szezon előrehaladtával nő a átadási határidő!

03

A legjobb eredmény érdkében fontos, hogy beszéljünk róla!

Bármilyen fotózáson gondolkodsz, tudod kell, hogy a legszebb képek elkészítéséhez a tökéletes fényeket napfelkeltekor vagy naplementét megelőző két órában lehet elcsípni.

Délelőtt és koradélután a fotózáshoz előnytelenek a fények így a végeredmény nem lesz megfelelő.

A kreatív fotózást az esküvő napján is fontos így időzíteni, amennyiben a helyszín és a menetrend engedi. Viszont van úgy, hogy ez nem megvalosítható, ebben az esetben ideális döntés a külön napi kreatív fotózás.

NÉZD MEG!

íRJ NEKEM!

ISMERKEDJÜNK MEG!

Portfólió

Kapcsolat

rólam

Vízió

Az én elképzelésem középpontjában a természetes és hiteles pillanatok dokumentálása áll, legyen szó lifestyle, páros vagy esküvői fotózásról. Fontosak az igazi érzelmek és az, hogy jól érezzétek magatokat. Az esküvőtök egy különleges nap és mindenkinek jár a döntés szabadsága, hogy úgy töltse, ahogy elképzelte – ezek a pillanatok elsősorban Rólatok szólnak, a lényeg, hogy élvezzétek! Akár ketten egy erdőben vagy fehér ruha helyett feketében, én ott leszek! Amikor magatokra találtok, és azt tudjátok mondani: Ezek mi vagyunk! Legyen bárhol és bárhogyan, a legjobb döntés lesz! Hogy miért mondom ezt? Mert akkor fognak azok a képek születni, amire mindenki vágyik.

Ha lehet így fogalmazni a tökéletlenség az, ami igazán tökéletessé teszi a képeket. Velem nem tökéletesen beállított pózban a kamerába nézve hatalmas mosollyal, végig feszülten, mereven álltok – hiszen ebből még sosem készültek olyan érzelmes, romantikus és szerelmes képek, amit sok év múlva meghatódva néztek majd vissza. Minden szerelmi történet más, az összes sorozat egyedi, amihez az én munkámon kívül rátok is ugyan annyi százalékban szükség van. Az én szemszögemből erre nem lehet csak munkaként tekinteni, hiszen annyi nagyszerű emberrel találkozok és fontos az emberi része, a kapcsolatok. A kölcsönös látásmód, a közös hang az alappillér. Fontosnak tartom, hogy bízhassatok abban, amit csinálok és közösen alkothassunk. Ezeket szem előtt tartva és azt, hogy mindig a legjobbat nyújthassam egy évben maximum 15 esküvő fotózását vállalom.

Mégis hogyan zajlik a kreatív / lifestyle / páros fotók készítése? Képzeljetek el egy kötetlen beszélgetést, játékos feladatokat ahol igyekszem olyan közeget teremteni, amiben igazán önmagatokat adhatjátok. Amivel készülhettek és segíthetitek a fotózást az nem más, mint az egymásra hangolódás, és hogy megnyíljatok előttem.